30.09.2024 - ohlédnutí léto 2024

„Letní sezonu můžeme skutečně hodnotit jako velmi dobrou z hlediska tržeb i toho, že už máme všechny velkoplošné vysprávky a stavební práce hotové a v září dokončujeme jen drobnosti. Objem tržeb finišerové čety nám potvrdil správnost rozhodnutí ji založit a rozvíjet. Přitom jsme se stejně jako další firmy celé léto potýkali s potížemi obaloven, které byly vytíženy stavbou dálnice jako prioritou a byly postiženy také častými poruchami, což byla nepříjemná komplikace našeho provozu,“ uvedl jednatel SÚS Kroměřížska Vladimír Kutý.

Společnost se nyní zaměřuje na údržbu a přípravu na zimní období. Mírně navyšovala také stavy pracovníků a s ohledem na realizované objemy doplňuje techniku. Pořídila tahač návěsů, návěs pro transport živičné techniky, velkoobjemový návěs, v následujícím období nakoupí ještě nakladač a smykový nakladač.

Mezi nejvýznamnější stavební zakázky patřila úprava odstavné plochy v Kroměřížské nemocnici, oprava komunikace v areálu čistírny odpadních vod v Holešově, chodník v Obvodové ulici a oprava Lutopecké ulice v Kroměříži, nebo místní komunikace v Jankovicích, většina zakázek v rozsahu 2 až 3 miliony korun. Z finišerových zakázek byly největší velkoplošné vysprávky komunikací Netčice – Troubky, Roštění – Pacetluky, Litenčice – Hoštice, Zdounky - Bunč nebo průtah Tětěticemi. Řada zakázek byla dodána i pro soukromé firmy, kdy šlo zejména o opravy komunikací v jejich areálech.

 

 

 

 

 

Kontakty

 

ADRESA SPOLEČNOSTI

 

Správa a údržba silnic Kroměřížska, s.r.o.
Kotojedy 56, 767 01 Kroměříž

 

Provozní střediska

 

Středisko stavební Kroměříž:

Kroměříž, Kotojedy 56

 

 

Středisko údržbové:

Kroměříž, Kotojedy 56
Bystřice pod Hostýnem, Holešovská 1129

 

 

OBECNÉ KONTAKTY

 

E-mail: suskm@suskm.cz

 

Telefonní čísla

 

573 503 711 (ústředna)

 

602 507 964  |  573 331 457
(dispečink)

 

 

DALŠÍ KONTAKTY

 

 

 

Zavřít

Vážení zákazníci,

z technických důvodů bude prodejní sklad v pátek 25.10.2024 po celý den uzavřen. 

Děkujeme za pochopení.

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout